Eerste Hendrik Valk Netwerkdag 30 juni 2017

De Hendrik Valk prijs die wij sinds 2010 i.s.m. met Artez en museum Arnhem uitreikten aan een examenleerling van Artez, hebben wij afgelopen jaar losgelaten. Om voor meer afgestudeerden van ArTEZ Arnhem iets waardevols te kunnen bijdragen, is de Hendrik Valk Netwerkdag dit jaar in het leven geroepen . Deze vond plaats op 30 juni 2017 en hier waren 9 examenleerlingen voor  geselecteerd. De insteek was dat zij hun werk konden tonen aan een aantal professionals uit de kunstwereld, en hiermee konden “speeddaten” om zo met hen in contact te komen, en meer een idee te krijgen over wat helpend is bij het opzetten van een succesvolle carrière.

In besloten kring konden de alumni één op één in gesprek met verschillende coaches: Manon Schaap, Nous Faes, Kie Ellens, Caro Delsing, Louise te Poele, Michiel Hogenboom, Heske ten Cate, Florentijn Hofman en Saskia Bak.

De Hendrik Valk Netwerkdag werd georganiseerd in samenwerking met Museum Arnhem en ArtEZ. De stichting verstrekte ook een financiële bijdrage.